Soul-mate Nutrition Dog - Reacties

Kelly

05-09-2013

Wij zullen ons even voor stellen hier op de foto is Kelly ik ben een kuvasz van 10 ½ jaar oud. Een bejaarde dame dus. Mijn "baas" is jeannet van der Meer. En we wonen in Monster.

In het voorjaar van 2004 heb ik me geblesseerd aan mijn knie aan mijn achterpoot, er zat een tennisbal op en heb deed erg pijn. Jeannet is naar de dierenarts geweest en foto's laten maken, daaruit bleek dat ik uiteindelijk nog maar een goede poot had, een beetje onhandig hé. Een poot met een dikke verdraaide knie, een poot met H.D. en een voorpoot met artrose. Tevens heb ik schildkliermedicatie omdat hij te langzaam werkt.

Ik heb inderdaad net als die andere hond op jouw site pijnstillers met ontstekingsremmers voorgeschreven gekregen en dit hielp niet echt en ook jeannet wilde niet graag dat ik dit gebruikte. Op dat moment kon en mocht ik niet langer wandelen dan 10 minuten en jeannet en frans hebben me nog een keer van het strand af moeten dragen want ik weeg tenslotte 55 kg. Toen we soulmate tegen kwamen zijn we dit gaan proberen.

Jeannet heeft samen met de soulmate me ook nog visolie gegeven.( Wat een hond allemaal niet moet slikken ) en na een paar maanden begon ik beter te lopen en werd ik ook een stuk vriendelijker naar andere honden toe want ik was nogal snel geïrriteerd. En nu na een jaar gebruik is jeannet en frans nog steeds enthousiast want ik wandel weer op het strand, we gaan elke dag toch gauw 2 grote wandelingen maken 1 van een ½ uur tot ¾ uur en 's middags toch gauw 1uur of langer. Het tempo licht niet hoog meer maar dat heeft vast ook te maken met dat ik wat ouder ben. Vaak wil ik nog niet naar huis maar jeannet wel. Volgens mij is ze dan zelf moe, misschien moet ze soulmate proberen.

Er is nog een leuke bijwerking, sinds een maand is de dosering van mijn schildkliertabletten verlaagd van 9 per dag naar 5 per dag. Wat goed kan kloppen want in het supplement zit een natuurlijk preparaat wat invloed heeft op de schildklier. (l-tyrosine frans is therapeut.) Ook heb ik bijna of geen jeuk meer en mijn vacht ziet er mooi uit.

Als laatste wil ik nog melden dat jeannet stikjaloers is want het laatste jaar is het niet normaal watvoor aandacht ik krijg op straat van wildvreemden. Wat een mooie hond, goh daar komt een ijsbeer, je wast haar zeker elke dag ze is zo mooi wit. En ga zo maar door, het is opvallend dat dit veel erger is dan al de 9 jaar er voor. Ik, Kelly ben erg blij met soulmate want ik kan er veel beter door lopen en ik zie er mooier uit en ik voel me ook veel lekkerder in mijn vel.

Nou bedankt. Een dikke poot van Kelly.


Nieuwere reacties:

Romy Romy

Duke Duke

Oudere reacties:

Barkley Barkley

Bouncer Bouncer

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn gegarandeerd doping vrij
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw hond of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl