Soul-mate Nutrition Dog - Sponsoring

Het sponsor beleid van Soul-Mate Nutrition is gebaseerd op de doelstelling van onze voedingsupplementen en adviezen. Namelijk de verzorging en in standhouding van de fysieke en mentale gezondheid van de hond en de bijdrage aan een beter presterende hond. Mede hierdoor sponsoren wij niet alleen 'top sporters' uit veel verschillende disciplines maar besteden wij ook veel aandacht aan de jeugd en revalidatie projecten. Hieronder vindt u een aantal van de sponsor projecten. Ook dit jaar zal Soul-Mate nutrition zich weer inzetten voor verschillende projecten.

 


Debby Hinlopen

Ik ben Debby Hinlopen uit Dordrecht
Ik ben heel fanatiek met mijn honden in de sport bezig met trainen en wedstrijd lopen.

Ik ben dan ook heel blij in Soul-Mate nutrition een sponsor te hebben gevonden.

Ik doe met mijn honden aan Agility (Behendigheid) en Dog Dance.

Agility, of behendigheid is een actiespel waar plezier van hond en baas voorop staat. Bij agility gaat het erom dat de hond een parcours bestaande uit verschillende hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De hond moet dus heel goed leren om op de gesproken aanwijzingen en op lichaamssignalen snel en op de juiste manier te reageren. Bij Agility wordt een groot aantal hindernissen gebruikt die een beroep doen op verschillende vaardigheden van de hond.

Dog Dance is kort gezegd dansen met je hond.Het is geweldig leuke sport om te beoefenen zowel voor hond als baas.

Ik heb 3 honden alledrie zijn het Sheltie's.
Bowie geboren op 7 mei 2003 is mijn eerste eigen hondje met hem ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de wedstrijd sport en heb ik verschrikkelijk veel van geleerd!
Het is een leuk hondje om te hebben met toch wel een pittig karakter, hij werkt dan ook heel graag voor mij maar gaat thuis vaak zijn eigen gangetje. Hij loopt nu in de veteranen klasse behendigheid. Ik heb hem met 6 jaar door een blessure uit de sport moeten halen en ben nu weer met hem begonnen omdat het zo goed gaat met de dog en glucosamine van Soul-Mate.  Hij gaat super en vind het nog zo gaaf om te sporten dankzij de voeding supplementen heeft hij bijna nergens geen last meer van.

Perfect Match is mijn 2e hondje geboren op 31 juli 2007 het is een half broer van Bowie maar een totaal ander hondje. Hij is altijd blij en gezellig en de (kleine) grote baas van de roedel. Hij vind het sporten echt super en loopt dan ook in de hoogste graad behendigheid waar we in de top 10 staan. hij is op dit moment mijn toppertje. Match heeft eigenlijk als hij druk is met trainen en ieder weekend wedstrijd heeft thuis niet zoveel zin in spelen met de andere honden maar zins hij van soul mate de dog krijgt zit hij top in zijn vel hij is bloed fanatiek met de sport en is thuis nog steeds altijd vrolijk en blij en aan het rennen met de andere honden. Hij ziet er dan ook super uit.

en dan komt Yume ons jonge aankomend talent geboren op 25 oktober 2010
Yume is een hele aparte hond wat afstandelijk naar vreemde maar naar ons toe een gekke clown. Hij is in 1 jaar tijd van de laagste klasse gepromoveerd naar de hoogste klasse in de behendigheid wat ik erg knap vind hij gaat dan nu ook echt het spelletje goed begrijpen en gaat steeds beter en sneller lopen. Hij leert dan ook verschrikkelijk snel. Daarnaast doe ik met hem Dog Dance wedstrijden wat best aardig gaat hij heeft daar ook al de nodige punten gelopen zodat hij volgend jaar een klasse hoger mag starten. Omdat de andere hondjes goed reageren op de dog staat ook Yume er al op en zit super in zijn vel.

Ik hoop op een lange samenwerking met Soul - Mate Nutrition

Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn gegarandeerd doping vrij
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw hond of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl