Soul-mate Nutrition Dog - Reacties

Amigo en Deseo

04-11-2014

Beste Soulmate Nutrition,

Graag wil ik jullie bedanken voor dit geweldige product! Dankzij Debby Hinlopen hebben we kennis gemaakt met de poeder en met goed resultaat. Ons verhaal in het kort:

Vijf jaar geleden is onze Golden Retriever Amigo geopereerd aan een hernia. Hij had last van uitval en pijn en gelukkig door de operatie zijn de klachten voor een groot deel verdwenen. Na de operatie bleef hij echter last houden van pijn. Tegen de pijn kreeg hij een hoge dosering tramadol en metacam, als we maar een beetje omlaag gingen met de dosering kreeg hij gelijk weer pijn. 
Dit hebben we 2 jaar volgehouden en hadden door de tramadol een hele andere hond gekregen (heel sloom en afgevlakt). Debby was al een tijdje bezig met soulmate nutrition bij haar eigen honden en ze had hele goede resultaten. We zijn op aanraden van Debby begonnen met de poeder en we merken al snel verschil. In combinatie met hydrotherapie, chiropraxie en de poeder ging Amigo al snel vooruit. Het verschil was heel duidelijk te zien de spierontwikkeling, soepelheid en zijn vacht gingen de goede kant op. Toen hebben we geprobeerd de medicijnen af te bouwen, in de hoop dat hij in ieder geval iets minder tramadol hoefde te slikken. Na langzaam afbouwen gebruikt hij nu al twee jaar helemaal geen medicijnen meer!!! Hij krijgt alleen 2x per dag poeder over zijn eten heen. Hij begint al te kwijlen als we de pot te voorschijn toveren zo lekker vind hij het! Hij is nu bijna 12 en ondanks dat hij wat langzamer is rent hij nog regelmatig rond en heeft een hoop plezier in het leven! 

Ook onze andere hond Deseo heeft er veel baat bij. Hij heeft twee jaar geleden een nieuwe heup gekregen en de operatie is niet helemaal soepel verlopen. Voor de operatie waren we al begonnen met de poeder en daar zijn we heel blij mee. Door de poeder ging de revalidatie heel snel, hij had snel zijn bespiering weer terug en kon alles weer met zijn poot. Veel sneller dan verwacht. Ook zijn vacht is enorm vooruit gegaan. En ondanks hij heel kieskeurig is met zijn eten heeft hij met de poeder nog nooit problemen gehad. Hij is nu lekker actief bezig en mag (met aanpassingen) meedoen met verschillende hondensporten.

Dus namens Amigo en Deseo bedankt!!

Groetjes,
Chantal de Haan
 


Oudere reacties:

Noa Noa

Debby Debby

Sammy Sammy

Winner Winner

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn gegarandeerd doping vrij
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw hond of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl