Soul-mate Nutrition Dog - Reacties

04-11-2014

Amigo en Deseo

Graag wil ik jullie bedanken voor dit geweldige product! Dankzij Debby Hinlopen hebben we kennis gemaakt met de poeder en met goed resultaat. Ons verhaal in het kort:

10-07-2014

Noa

Een leuke reactie van de heer Eri Harms over zijn hond Noa. De Joint-Control Dog geeft Noa een zeer goede ondersteuning en daar zijn we natuurlijk heel blij mee !!

07-04-2014

Debby

Wauw wauw wauw vandaag 3e selectie wedstrijd gelopen voor het fci wk in september. De 2 vaste parcoursen mooie dk hij liep echt super maar de jumping nog even geknald en foutloos met een 3e plek gelopen. Dat betekent 4 ptje gelopen op deze selectie en zeker van een plek voor het wk echt zo gaaf! Moet nog een officiële brief krijgen dus die wachten we af maar wat ben ik trots op match en mij dat we dit al gedaan hebben zo onwerkelijk nog!     

Ingezonden door Debby Hinlopen.

15-01-2014

Sammy

Sinds 1 1/2 week krijgt Sammy het supplement Joint Control , en moet zeggen ben al zo blij , hij komt beter in zijn vel , en speelt weer ,mankt minder , en staat al steviger op zijn poten !

23-09-2013

Winner

Mijn grootte vriend Winner staat al een paar jaar op de glucosamine van soulmate.
 

05-09-2013

Iski

Iski is op 3 jarige leeftijd geopereerd ivm een kwaadaardige tumor naast haar neus.
Daarna is zij nog een aantal keren bestraald. Tot nu toe (enkele jaren later) is dit gelukkig niet terug gekomen en is zij een zeer vitale hond.

05-09-2013

Nesto

Na wat problemen met zijn rechter voorpoot heb ik foto’s laten maken bij de dierenarts. Hij constateerde botwoekeringen, waarschijnlijk naar aanleiding van oude botbreuken, welke op zijn leeftijd van 7 jaar, voor problemen gingen zorgen.

05-09-2013

Chico

Chico heb ik op 1 jarige leeftijd gekregen. Hij is bemiddeld door stichting PAWS, een stichting die buitenlandse straathonden een betere toekomst wil geven. Chico komt uit Spanje en is daar dus opgegroeid.

05-09-2013

Debby

Ik heb nu een paar maanden mijn honden op de food supplement voor dog staan en ik ben er heel blij mee!

05-09-2013

Zepp

In de groeiperiode van onze Duitse Herder Zepp liep hij regelmatig en langdurig mank. We zijn voor hem Soulmate Nutrition Dog gaan gebruiken. Dankzij de rust en met behulp van de Dog loopt...

05-09-2013

Romy

Ik ben Romy de Golden Retriever, ik ben gezinslid van de Familie Kooij uit Zwijndrecht.
Ik word as. april 2013 ,11 jaar, sinds +/-twee jaar geleden kreeg ik last van stramheid vooral bij het opstaan ed

05-09-2013

Duke

Ik heb een Amerikaanse Buldog van 3jaar. Hij had erg veel last van zijn spieren als hij een lange wandeling had gemaakt of wanneer hij gespeeld had was hij de rest van de dag erg stram en liep vaak kreupel op zijn voorpoot. Soms zo erg dat hij begon...

05-09-2013

Kelly

Wij zullen ons even voor stellen hier op de foto is Kelly ik ben een kuvasz van 10 ½ jaar oud. Een bejaarde dame dus. Mijn "baas" is jeannet van der Meer. En we wonen in Monster.

In het voorjaar van 2004 heb ik me geblesseerd aan mijn knie aan mijn achterpoot, er zat een tennisbal...

05-09-2013

Barkley

Barkley van de familie Adel is op 13 maart 2005 10 jaar geworden. Hij is totdat hij 3 jaar geleden zijn rechter kruisband scheurde altijd een actieve hond geweest die veel van zwemmen houdt. Hij was dan ook elke wandeling in de sloot te vinden.De eerste jaren hebben wij...

05-09-2013

Bouncer

Mag ik u voorstellen: Docs: een 15 jarige Quarterhorse merrie en Bouncer: een 2 jarige Australian Cattle Dog. Docs heeft medisch al het een en ander meegemaakt. Heb haar nu 10 jaar maar had jarenlange problemen vanwege haar soms rare en heftige reacties...

Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn gegarandeerd doping vrij
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw hond of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl