Soul-mate Nutrition Dog - Reacties

Duke

05-09-2013

Hallo,

Ik heb een Amerikaanse Buldog van 3jaar. Hij had erg veel last van zijn spieren als hij een lange wandeling had gemaakt of wanneer hij gespeeld had was hij de rest van de dag erg stram en liep vaak kreupel op zijn voorpoot. Soms zo erg dat hij begon te piepen of de laatste tijd zelfs gillen van de (spier)pijn wanneer hij weer in beweging moest komen. Wanneer ik korte blokjes met hem deed en hem niet liet rennen of spelen met andere honden ging het wel maar dat hoort niet bij zo`n jonge hond. Ik had van de dierenarts pijnstillers gehad en gaf dit als hij erg veel pijn had. Toch had ik er geen vrede mee want hij is nog zo jong.

Omdat mijn dochter en haar vriendin in de paarden zitten en zelf bekend zijn met Soul-Mate Nutrilon geef ik op hun advies mijn hond nu ook Soul-Mate Nutrilon. Binnen 2 weken was er al een duidelijk verschil merkbaar Ik ben dan ook zeer tevreden over het product want mijn hond kan nu weer lekker rennen en spelen met soort genoten en ook weer lange wandelingen maken hij zit weer lekker in zijn vel. Heeft gelukkig geen pijn meer en loopt ook niet meer kreupel. Hij gedraagt zich nu zoals een hond van zijn leeftijd hoort te zijn. Ik blijf hem ook zeker Soul-Mate geven nu ik gezien heb wat het ook werkelijk doet voor mijn hond. Bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Marja van der Wolf.


Nieuwere reacties:

Zepp Zepp

Romy Romy

Oudere reacties:

Kelly Kelly

Barkley Barkley

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn gegarandeerd doping vrij
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw hond of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl